LOKATIE SESSIES

Domien Liekenslaan 20

3140 Keerbergen

 E: sabine.raveschot@gmail.com

T: 0494/33 71 43

  • White Facebook Icon

CONTACT

NIEUWSBRIEF

© 2017 Sabine Raveschot. Met veel plezier gemaakt door Licht Ondernemen, Judith Lamboo

SABINE RAVESCHOT

PSYCH-K®  Instructor en facilitator

Cranio-Sacraal Therapie

KIEZEN VOOR

TRANSFORMATIE EN VRIJHEID

`Het menselijk lichaam beschikt over een uitzonderlijk vermogen, het zelfhelend vermogen genoemd, om heel wat stoornissen en blokkades terug naar vrijheid te transformeren. Zowel erfelijke factoren, stress, voeding, omgeving als overtuigingen hebben een invloed op ons systeem.

 

Om ons lichaam, ziel en geest terug in harmonie te brengen, hebben we af en toe wat extra tools nodig om het zelfhelend systeem te ondersteunen in zijn werk. Onze cellen hebben een geheugen en weten perfect wat ze nodig hebben om hun toestand terug naar hun oorspronkelijke zijn te brengen in vrijheid. 

Er is moed nodig om te kiezen voor transformatie en vrijheid. Onze innerlijke saboteurs en overtuigingen in het onderbewuste belemmeren ons in deze keuze. Dit kan heel verwarrend zijn, het bos door de bomen niet meer zien. Zolang we deze onbewuste belemmeringen en saboteurs niet transformeren, blijven we in hetzelfde systeem draaien en herhalen we onze patronen. 

De buitenwereld weerspiegelt onze binnenwereld. Als we ons bewust worden van wat de buitenwereld ons vertelt, kunnen we sneller en gemakkelijker onze binnenwereld transformeren naar vrijheid en geluk!'

OVER DE SESSIES

CONSULT

€ 85

sessie +/- 75min

Intake: Elke eerste afspraak begint met een kort gesprek over wat er nu speelt in je leven en waar je op dit moment mee bezig bent.

We bepalen samen het doel waar je naartoe wilt werken.

In samenspraak met de taal van jouw lichaam, via spiertesten, bepalen we welke therapie het meest geschikt voor je is. 

De sessies duren meestal 90 minuten. Soms is er minder tijd nodig.

 

PSYCH-K®

'Ik ben waardevol precies zoals ik ben' 

PSYCK-K® is een techniek die onbewuste en bewuste overtuigingen kan

transformeren. In samenwerking met de onderbewuste geest kunnen we via spiertesten deze overtuigingen transformeren naar een blijvende vrijheid en geluk. 

LEES MEER >>

Meer weergeven