LOKATIE

Domien Liekenslaan 20

3140 Keerbergen  

 E: sabine.raveschot@gmail.com

T: +32(0)494 33 71 43

 • White Facebook Icon

CONTACT

NIEUWSBRIEF

© 2017 Sabine Raveschot. Met veel plezier gemaakt door Licht Ondernemen, Judith Lamboo

OVER MIJ

SABINE

RAVESCHOT

'Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal'

- Albert Einstein - 

Het menselijk lichaam heb ik altijd al boeiend gevonden. Het is fantastisch hoe een mens in elkaar zit en wat we allemaal kunnen: we hebben de kracht om onszelf te herstellen en ons lichaam is zo wijs, maar ik ben er tegelijkertijd van overtuigd dat we nog niet eens de helft van onze capaciteiten gebruiken en weten.

Als ik zie wat een impact een overtuiging soms op het lichaam en het leven heeft, is het knap om te zien hoe je lichaam onmiddellijk reageert als je een belemmerende overtuiging transformeert.

 

Ik heb al veel mogen leren van het leven zelf, hoe en waarom de dingen zich voordoen, waarom mensen zo verschillend kunnen reageren op dezelfde situatie. Als kind verstond ik het niet altijd. Ik begreep de reactie van mensen niet en hoe zij in het leven stonden. Ik nam alles altijd heel persoonlijk op. Ik ben me gaan aanpassen aan mijn omgeving en verwachtingen waardoor ik heel angstig in het leven ging staan en zo heel erg aan mezelf begon te twijfelen. Zo raakte ik mezelf helemaal kwijt. Ik had geen idee meer van wat ik wou en graag deed. Het leek wel alsof ik binnenin helemaal dood was.

Gelukkig hebben de juiste mensen mijn pad gekruist waardoor ik me meer en meer bewust ben geworden dat ik anders in het leven kan staan en dat ik mijn leven zelf in handen heb.

 

Door mijn opleidingen ben ik dichter bij mezelf gekomen en heb meer inzicht gekregen in de mechanismen van het leven, waarom iedereen zo verschillend reageert op eenzelfde gegeven. Iedereen heeft zo zijn eigen waarden en zijn eigen levenslessen. Wat belangrijk is voor één persoon is minder belangrijk voor de andere en omgekeerd. En toch is het even belangrijk en boeiend om inzichten te krijgen in al deze reacties om ze dan om te zetten in acties die leiden tot harmonie i.p.v. chaos.

Het raakt me diep als ik mensen zie lijden omdat ik nu weet dat je dit kunt veranderen naar vrijheid en gelukkig zijn. Dat is de reden waarom ik met deze praktijk gestart ben: zo kan ik mijn kennis en mijn inzichten gemakkelijker delen met mensen die zoekende zijn. Het geeft me een ontzettend warm en vreugdevol gevoel als ik iemand terug in verbinding kan brengen met zijn licht, zijn oorspronkelijk "uniek zijn". Het is zo mooi als mensen opnieuw het intense geluk kunnen voelen in hun cellen, in hun diepste.

Opleidingen

 • Opleiding PSYCH-K® in 2015

 • Workshop Decodering van ziekten bij Dr.Eduard Van den Bogaert in 2014

 • Workshop Gyneologie bij De. Eduard Van den Bogaert  in 2014

 • Workshop Divine Healing Hands Soul Healer  2013

 • Cursus Egyptian Cartouche (wijsheid en instructies vanuit de oude Egyptische wijsheid) 2012

 • Cursus Nusta Karpay en Munay-Ki (kennis en wijsheid van de Q'ero sjamanen) in 2012

 • Workshop Universal White Time Healing in 2010

 • Opleiding Creatief Therapeut  Creazin in Brugge  bij Nadine Stroobants van 2010-2014

 • Workshop De 7 stappen van de Alchemist in 2010

 • Workshop Bewust ademen in 2010

 • Opleiding Cranio-Sacraal Therapie bij Etienne Peirsmann van 2009-2012

 • Opleiding Bewustwording bij Atman van 2007-2010